Ons collectief

Onze groep bestaat uit bewoners in de leeftijd tussen 3 en 65. Dat geeft al enig diversiteit aan. Gemengd, een greep uit de samenleving. Een gepensioneerd echtpaar, een gezin met kinderen in de leeftijd van 3-8, een 1 persoons-huishouding en een huishouding met 2 kinderen van 10 en 13.

Een enthousiaste groep, die mee denkt en mee doet in de uitvoering. We hebben net wat meer contact dan gewone buren en hebben ook respect voor ieders privacy. We onderhouden/delen dingen met elkaar op een mooie plek in de stad.

Collectief wonen

De collectiviteit kenmerkt zich in gemeenschappelijke vergaderingen over het pand, de tuin en overige zaken die betrekking hebben op de leefbaarheid van de Aebingaschool.

Duur-zaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in onze gemeenschappelijke visie. Ieder huishouden streeft ernaar zo duurzaam mogelijk te wonen.

Van de gemeenschappelijke tuin wordt een deel gebruikt voor groente- en fruitpluktuin.

Gezamenlijk beheer

Het wonen in de Aebingaschool betekent dat men enthousiast is om mee te denken en mee te doen in de uitvoering van deze speerpunten. We zijn net iets meer dan gewone buren maar hebben een groot respect voor ieders privacy.